Lediga tjänster

2021-08-03 – ett längre vikariat 60% eller mer, samt en mindre tjänst vid behov

En av mina assistenter ska i slutet av oktober gå på föräldraledighet och jag söker därför en vikarie för henne. Vikariatet är under minst ett år, men det finns chans till förlängning. Du kommer att börja med några korta introduktionspass. Mitt önskemål är att du har möjlighet till detta och kan påbörja arbetet redan under slutet av september, t.ex. hoppa in vid annan assistents sjukdom eller ledighet.

Jag söker också dig som vill jobba extra vid behov. Kanske pluggar du? Du kan räkna med minst ett dygnspass i månaden, och mer under sommaren eller andra perioder andra har semester. Jag vill att du stannar åtminstone två år.

Eftersom en heltid motsvarar 7 dygnspass per månad är det vanligt att mina assistenter kombinerar arbetet hos mig med studier, frilansarbete eller eller liknande. Det som är viktigt är att det är en flexibl sysselsättning eftersom det ingår i jobbet hjälpa till med att täcka upp akuta luckor vid sjukdom hos övriga assistenter. Jag har tyvärr bara möjlighet att ha personer arbetades som gått introduktion.

Mer information om vilka krav jag har på dig som söker, samt vem jag är och hur det är att arbeta hos mig, kan du hitta på övriga sidor här på hemsidan. Endast du som i din ansökan på ett eller annat sätt visar att du läst igenom all information är aktuell vidare kontakt. Vänligen respektera att frågor och ansökningar endast tas emot via e-post: jobb@byjessma.info.

Ansök så snart som möjligt men senast den 15 september.  Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Tillträde: enligt överenskommelse.