Lediga tjänster

200210 – Extra/sommarvikarie

Jag behöver fylla på bland mina inhoppare då de börjar bli klara med sina studier/komma igång med sitt frilansande. Du kommer kunna få 1-2 fasta pass per månad, företrädesvis under helger. Dessutom är tanken att du jobbar i princip heltid under tider då övriga assistenter har semester. Du kommer också hjälpa till med att täcka upp akuta luckor vid sjukdom hos övriga assistenter.

Tjänsten passar dig som vill ha ett extraarbete vid sidan av din huvudsakliga, men flexibla sysselsättning. Många som haft den här storleken på tjänst har t.ex. arbetat inom olika konstformer, haft egna företag eller studerat. Eftersom mitt schema bygger på dygnspass jobbar du sällan, men får ändå ihop många timmar.

Du kommer att börja med några korta introduktionspass. Tillträde senast april.
Anställningsformen blir För viss tid så länge assistansuppdraget varar. Jag ser gärna att du stannar åtminstone ett par år.

Mer information om vilka krav jag har på dig som söker, samt vem jag är och hur det är att arbeta hos mig, kan du hitta på övriga sidor här på hemsidan. Endast du som i din ansökan på ett eller annat sätt visar att du läst igenom all information är aktuell vidare kontakt. Vänligen respektera att frågor och ansökningar endast tas emot via e-post: jobb@byjessma.info.