Lediga tjänster

2023-01-14 – 30% helg + extra vid behov

Jag letar efter en personlig assistent som kan arbeta ett dygn varannan helg på schema (30%), men som också kan hoppa in extra vid behov när någon blir sjuk eller vill vara ledig av andra skäl. Du måste alltså ha möjlighet att hoppa in med kort varsel. Eftersom du jobbar ett dygn i taget så får du ihop många timmar (24) på ett pass. Det kan också vara aktuellt med kortare pass om jag ska göra något som kräver dubbelassistans. Tjänsten passar perfekt för dig som pluggar eller har eget företag.

Ansök

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan till jobb@byjessma.info!

Tips vid ansökan

Eftersom jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi är det viktigt att jag får en tydlig bild av dig som person redan vid din ansökan. Skriv personligt, jag raderar alla massutskick.

Att du inte har arbetat som personlig assistent spelar ingen roll, men berätta gärna om annan erfarenhet du har. Du har kanske gått en massagekurs, läst frisörlinjen på gymnasiet eller jobbat extra i en blomsteraffär? Kanske tränar du på gym flera gånger per vecka eller älskar musik? Nämn gärna sådana saker i din ansökan, ju mer jag vet om dig som person, desto bättre!

Andra saker som är bra att ta upp är:

  • Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, ålder)
  • Vilken typ av anställning du söker, och om du tänker kombinera denna anställning med annat jobb, studier etc.
  • Varför du passar som personlig assistent/dina förväntningar på yrket
  • Vem du är som person, dina intressen, vad du gör på din fritid
  • Tidigare arbetserfarenhet, utbildning, färdigheter m.m.

%d bloggare gillar detta: