Lediga tjänster

2022-09-17 – inhoppare/extra

En av mina ordinarie tjejer ska vara tjänstledig till efter sommaren 2023 och jag söker därför efter någon som kan vara hennes vikarie. Det finns chans till en fast tjänst i framtiden. Jag ser alltså gärna att du kan tänka dig att vara kvar i några år framöver. Du bör kunna börja arbeta i oktober.

90 % blir 6-7 dygn i månaden. Det gör att du till viss del kan kombinera jobbet här med någon annan sysselsättning. En viss flexibilitet rörande byten av pass och inhopp med kort varsel är dock ett måste.

Ansök

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan till jobb@byjessma.info!

Tips vid ansökan

Eftersom jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi är det viktigt att jag får en tydlig bild av dig som person redan vid din ansökan. Skriv personligt, jag raderar alla massutskick.

Att du inte har arbetat som personlig assistent spelar ingen roll, men berätta gärna om annan erfarenhet du har. Du har kanske gått en massagekurs, läst frisörlinjen på gymnasiet eller jobbat extra i en blomsteraffär? Kanske tränar du på gym flera gånger per vecka eller älskar musik? Nämn gärna sådana saker i din ansökan, ju mer jag vet om dig som person, desto bättre!

Andra saker som är bra att ta upp är:

  • Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, ålder)
  • Vilken typ av anställning du söker, och om du tänker kombinera denna anställning med annat jobb, studier etc.
  • Varför du passar som personlig assistent/dina förväntningar på yrket
  • Vem du är som person, dina intressen, vad du gör på din fritid
  • Tidigare arbetserfarenhet, utbildning, färdigheter m.m.

%d bloggare gillar detta: