Lediga tjänster

2021-04-19 – Jobb i sommar och framåt?

Jag är nu på jakt efter en eller två assistenter till mitt gäng inför sommaren 2021. Jag söker dig som kan tänka dig att arbeta i stor utsträckning under perioden juli-augusti, när flera av mina assistenter har semester då.

Eftersom en heltidstjänst motsvarar sju dygnspass per månad är det vanligt att mina assistenter kombinerar arbetet hos mig med studier, frilansarbete eller eller liknande. Det som är viktigt är att det är en flexibl sysselsättning eftersom det ingår i jobbet hjälpa till med att täcka upp akuta luckor vid sjukdom hos övriga assistenter. Jag har tyvärr bara möjlighet att ha personer arbetades som gått introduktion.

Du kommer alltså att börja med några korta introduktionspass. Mitt önskemål är att du har möjlighet till detta och påbörja arbetet så snart som möjligt under våren, t.ex. hoppa in vid annan assistents sjukdom eller ledighet. Din avsikt ska också vara att fortsätta arbeta efter sommaren i den utsträckning som vi kommer överens om, exempelvis en helg eller två i månaden. Jag ser gärna att du stannar åtminstone ett par år.

Mer information om vilka krav jag har på dig som söker, samt vem jag är och hur det är att arbeta hos mig, kan du hitta på övriga sidor här på hemsidan. Endast du som i din ansökan på ett eller annat sätt visar att du läst igenom all information är aktuell vidare kontakt. Vänligen respektera att frågor och ansökningar endast tas emot via e-post: jobb@byjessma.info.

Ansök så snart som möjligt men senast den 15 maj. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Tillträde: enligt överenskommelse.